NYÖRIMAAILMA™

vastakierrenyörit, työkalut ja kurssit

Turun talousalueella nyörintekijän voi  tilata kotiin, myymälään, kerhoon tai tapahtumiin (=reppu+rukki+tekijä)
KYSY: jarmo.kontkanen@gmail.com

Onko vastakierretuote nyöri vai naru?


Standardien näkökulmasta vastakierrenyöri ei ole kumpaakaan. Nyörimaailman kehittämässä tekniikassa käytetään omaa standardisointia, jossa ilmoitetaan lankamateriaali, aihioon käytetty lankamäärä ja aihion pituus ennen kiertämistä. Nämä yhdistettynä vastakierrenyörin kiertotiukkuuteen muodostavat nyörin lopulliset  ominaisuudet.


Tämän uuden ajattelutavan ansiosta Nyörirukki™-työkalulla pystytään valmistamaan lukematon määrä  erityyppisiä nyörejä lukemattomiin eri tarkoituksiin. Vastakierretekniikka on myös kätevä tapa verrata eri lanka- ja nauhatyyppien ominaisuuksia ja laatua.


Mihin vastakierretuotteita voi käyttää?


Vastakierrenyörejä voi valmistaa monenlaisiin tarkoituksiin. Niitä voi käyttää vyönä, nippusiteenä, olkahihnana, liukusäätimenä, veto- ja kantohihnana, tukisidoksena, kiristyssiteenä, rannelämmittimenä, hyttystorjuntaan, varataluttimena, ripustusnauhana, somistus- ja sisustuselementtinä ja eri muodoissaan moneen muuhunkin tarkoitukseen, jotka kaikki pystyy valmistamaan vaivattomasti yhdellä ja samalla Nyörirukki™-työkalulla.


Miksi Nyörirukki™


Nyörimaailman taustalla on yli 10 vuoden kokemus vastakierrenyörien valmistuksesta ja käytöstä. Tuotteita on testattu päivittäin ja silti löydämme edelleen uusia näkökulmia nyörien materiaaleista ja käyttötavoista. Meillä on hyvä käsitys vastakierrenyörien monipuolisista mahdollisuuksista ja sen vuoksi kehitimme työkalun, jonka avulla on normaalia helpompi valmistaa kaikenlaisia, monen paksuisia ja monen pituisia vastakierrenyörejä erilaisiin tarkoituksiin.


Nyörimaailman ajattelussa nyörit tehdään paikan päällä, lähellä asiakasta tai asiakkaan läsnäollessa. Myymälässä, kerhossa tai kotona omatoimisesti valmistettu tuote pienentää hiilijalanjälkeä monella eri tavalla. Tuote valmistetaan todelliseen tarpeeseen, oikeaan aikaan, sopivista materiaaleista ja oikean pituisena. Kuljetus- ja varastointivaiheet eivät enää rasita ilmastoa.


Opas nyörinkäytön monipuolisuudesta löytyy ladattavana diasarjana


verkkokaupasta