NYÖRIMAAILMA™

vastakierrenyörit, työkalut ja kurssit

Nyörimaailma on liiketoimintaprojekti, jolla edistetään suomalaista lähivalmistusta ja toimitaan esimerkkinä ilmastoystävällisyydestä 

NYÖRIAUTO

Aloitamme nyöriauton kierrokset Turun seudulla lähiaikoina. Auto kiertää esittelemässä nyörien valmistusta ja käyttöä kolmena päivänä viikossa.  Kolme pysähdystä per päivä saman reitin varrella.

Otamme vastaa ehdotuksia sopivista paikoista sähköpostilla. Sopivia paikkoja voivat olla esim. liikepaikat, kerhot, alueyhdistykset ja vastaavat paikat.


Onko vastakierretuote nyöri vai naru?


Standardien näkökulmasta vastakierrenyöri ei ole kumpaakaan. Nyörimaailman kehittämässä tekniikassa käytetään omaa standardisointia, jossa ilmoitetaan lankamateriaali, aihioon käytetty lankamäärä ja aihion pituus ennen kiertämistä. Nämä yhdistettynä vastakierrenyörin kiertotiukkuuteen muodostavat nyörin lopulliset  ominaisuudet.


Tämän uuden ajattelutavan ansiosta Nyörirukki™-työkalulla pystytään valmistamaan lukematon määrä  erityyppisiä nyörejä lukemattomiin eri tarkoituksiin. Vastakierretekniikka on myös kätevä tapa verrata eri lanka- ja nauhatyyppien ominaisuuksia ja laatua.


Mihin vastakierretuotteita voi käyttää?


Vastakierrenyörejä voi valmistaa monenlaisiin tarkoituksiin. Niitä voi käyttää vyönä, nippusiteenä, olkahihnana, liukusäätimenä, veto- ja kantohihnana, tukisidoksena, kiristyssiteenä, rannelämmittimenä, hyttystorjuntaan, varataluttimena, ripustusnauhana, somistus- ja sisustuselementtinä ja eri muodoissaan moneen muuhunkin tarkoitukseen, jotka kaikki pystyy valmistamaan vaivattomasti yhdellä ja samalla Nyörirukki™-työkalulla.Opas nyörinkäytön monipuolisuudesta löytyy ladattavana diasarjana


verkkokaupasta