Myyntiteknikkona Suomen vesi- ja kaukolämpölaitokset tulivat tutuiksi ympäri Suomen.

Yritysyhteistyössä keskitymme löytämään kumppaneita, joilla on terve tuloskunto, itsenäinen toimintakyky ja motivaatiota tasaiseen kasvuun EU-alueella. Yksinkertaisia ideoita, laajoille markkinoille optimaalisella IPR-salkulla ja tasaisen kassavirran tavoitteella.


Tilanteesta riippuen toiminta voi olla yritysten välistä tai kokonaan uuden yrityksen perustamista.Nyörimaailma™ on liiketoimintaprojekti, mutta samalla esimerkki oman  ideasuunnittelun toimintaperiaatteista.


Ideasuunnittelussa tavoite on joustavasti suomalaisiin resursseihin soveltuvat EU-tason innovaatiot, mutta kehityspolku lähtee eri suunnasta kuin perinteinen keksintö- ja tuotekehitystoiminta.


Vastakierrenyörit on valittu kohteeksi tuoteryhmän monipuolisten mahdollisuuksien vuoksi. Hanke on työllisyyttä lisäävä, hiilijalanjälkeä vähentävä ja joustava ympäristön muutoksille. Nyt projekti on starttivalmis, IPR-salkku avattu ja tuotantomenetelmät hallinnassa. Yksin ei onnistu, mutta hyvällä tiimillä onnistuu varmasti. Onko niitä Suomessa tähän projektiin sen näyttää lähitulevaisuus.


Tavoite on luoda nyörimestarien verkosto, joka tuo työpaikkoja koko Eurooppaan ja edistää samalla  kivijalkakauppojen liiketoimintaan myymälävalmistuksen suhteen. Yhden nyörimestarin  toiminta-alue on keskimäärin 20000 asukkaan väestöpohja. Suomessa tämä tarkoittaa lähes 300 työpaikkaa ja EU-alueella yli 22000 nyörimestaria. 


Työkalujen valmistus, nyörimestarien koulutus, jatkokehitys ja verkostohallinto on tarkoitus pitää Suomessa. Markkinoinnissa ajatuksena on hyödyntää Suomen vetovoimaa matkailukohteena. Käytännössä saada ostajat ja verkostoon halukkaat Euroopasta Suomeen eikä päin vastoin. Jos hallinto, työkalujen tuotanto ja nyörimestarien koulutukset pystytään pitämään Suomessa on projektilla saatavissa varteenotettavia suoria ja välillisiä etuja Suomen kansantaloudelle.