Korunyöri on yksi alkuvaiheen tilaustöistä.

Workenter teki ensimmäiset nyörit tilaustyönä asiakkaiden pyynnöstä jo vuonna 2014. Samalla heräsi kiinnostus tutkia tarkemmin, miksi näin monipuolinen ja pitkään tunnettu tuotetyyppi ja valmistustekniikka ei ole saanut enemmän jalansijaa maailmassa. Tästä alkoi valmistustekniikan, materiaalivaihtoehtojen, käyttötapojen sekä markkinoinnin tutkimus- ja kehitysprojekti.

Vastakierrenyörit osoittautuivat niin monipuoliseksi tuoteryhmäksi, ettei kaikkien vaihtoehtojen valmistaminen keskitetysti ole käytännössä järkevää tai edes mahdollista. Tämän vuoksi nyörivalmistuksen sijasta päätimme kehittää nyörinteon menetelmiä, laitteita ja työkaluja. Kymmenien protojen ja valtavan nyörikasan jälkeen löysimme lopulta riittävän yksinkertaiset, mutta toimivat ja  taloustehokkaat vaihtoehdot sekä nyörien että nyörilaitteiden tuotantoon.  

Nyörirukki™ on havainnollinen esimerkki siitä miten voimakkaasti vanha tietotaito ja tunnettu tekniikka ohjaavat ajattelua ja estävät uusien näkökulmien ja oivallusten syntymistä. Vuosien työ nyörien parissa on lähes kirjan arvoinen kokemusprojekti, jonka julkaiseminen muodossa tai toisessa voisi tuoda arvokasta tietoa kaikenlaisille tuotekehityshankkeille.